fbpx

Raseborgsbon Mathias Lindén har börjat sitt arbete som försäljare på Max’s. Han ansvarar för försäljningen av värmepumpar, dvs. jordvärme och luftvattenvärme, både i Raseborgs regionen och Hangö, Lojo och Ingå. Från början är Lindén utbildad till kock, men han erkänner skrattande att han aldrig har jobbat som kock.

– Genast efter militärtjänsten, för nästan 20 år sedan, började jag arbeta inom försäljning. Att arbeta inom försäljning var inte ett medvetet val, utan jag råkade bli stationschef på en servicestation och sedan fortsatte jag med försäljningsarbete, berättar Lindén.

– Försäljningsarbete passar mig utmärkt, eftersom jag är så social. Jag har alltid gillat att prata med människor.

Varje dag måste man lära sig något nytt

Innan Lindén kom till Max’s i november år 2022, arbetade han några år som fastighetsförsäljare. På Max’s har han genast kommit in i arbetet, även om jordvärmefrågor inte var bekanta från tidigare – förutom i samband med försäljningen av fastigheter.

– Det har varit intressant och inspirerande att lära sig om värmesystemen. Jag är i allmänhet nyfiken av mig och tänker att man måste varje dag lära sig något nytt, småler Lindén.

– Mitt motto som försäljare är att kunden alltid ska vara nöjd. Då är jag också nöjd. Och jag är seg och envis när det gäller att få kunderna nöjda.

Som försäljare njuter Lindén av omväxlande dagar – samt av de egentliga försäljningsprocesserna. Han förklarar att alla faser i försäljningsprocessen är intressanta, när man får sälja saker som är nyttiga och nödvändiga för människor. Jordvärme är ett mycket rimligt, ekologiskt och prisvärt värmesystem, särskilt i denna världssituation, mitt bland klimatförändringar och stigande elpriser. Det är belönande att sälja jordvärme.

Fritiden tillbringar Lindén tillsammans med familjen och utövar sin kära hobby, handboll.

– Jag tränar killar i åldern 16–17 år, två lag i handbollsföreningen BK-46 i Karis. Det är ett trevligt avbrott från stressen i vardagen, man får garanterat tankarna bort från allt annat.

Mathias Lindén betjänar i värmepumpsärenden både på svenska och finska.

Kontakta honom:
Puh: 010 219 5453
E-mail: mathias.linden@maxs.fi

Mathias Linden