fbpx
Slide
Brunnsborrning
Slide
Jordvärme
Slide
Vattenrening
Slide
VVS
previous arrow
next arrow

Vatten, värme och kyla är våra element

På Max’s Water & Energy i Raseborg är vi experter på VVS, el, kyla och brunnsborrning. Vi har lång erfarenhet av projekt i olika, ofta krävande, miljöer längs Finlands södra kust. Oavsett förutsättningarna är kvalitet och nöjda kunder vårt viktigaste mål. Alltid.

Välj oss – det har många andra gjort!

Max's kaivonporaus logo

Brunnsborrning

Vi är specialister på brunnsborrning. Vår långa erfarenhet av borrning på land och i skärgården, är din garanti för en fungerande brunn med friskt dricksvatten. Vi utför även energiborrningar och specialborrningar.

Max's maalämpö logo

JORDVÄRME

Vi maxar din fastighets potential. Jordvärme är ett ekologiskt och ekonomiskt alternativ till uppvärmning. Alla våra leverantörer av jordvärmeprodukter har många år av produktutveckling bakom sig och följer de högsta kvalitetsstandarderna.

Max's vesihuolto logo

Vattenservice

Vi förser dig med rent och friskt dricksvatten. Tack vare våra brunnsgranskningar och vattenkvalitetsgranskningar kan du vara säker på att ditt brunnsvatten är drickbart.

Max's LVI-asennus logo

VVS

Vi tar hand om helheten. För att knyta ihop våra huvudprodukter erbjuder vi helhetslösningar där också installation av vatten och värme ingår. Vi kan även stå för servicen.

Aktuellt

Max’s 30 år!

För 30 år sedan registrerades företaget PM Aquael som sedan blev Maxs VVS, numera Max Water & Energy. Trots att företaget registrerades den 1 april, är historien sann – vi lever och mår bra. Vår erfarenhet och yrkesskicklighet har under åren vuxit tack vare otaliga intressanta och utmanande kundprojekt i olika miljöer. Trots flera nationella och internationella kriser har livet gått vidare. Värme, vatten och kyla behövs alltid. Och det kan vi leverera.

Referenser

Luotettava kumpanni logo
Luotettava kumpanni logo
Suomen vahvimmat hopea