fbpx

Referenser

 

Vi har utfört många projekt runtom i södra Finland. Läs mer om vad kunderna har sagt om oss:

 

 

Jordvärme

”Vi funderade på saken i flera år och lyckligtvis bytte vi ut oljeuppvärmningen till jordvärme. Max’s betjäning var fantastisk och allt förlöpte enligt planerna. Nu är livet med jordvärme bekymmersfritt – och uppvärmningskostnaderna har sjunkit märkbart.”

– Mika Mustonen, Kyrkslätt

”Vi är mycket nöjda med både Max’s Energy installationstjänsten och jordvärmen som har fungerat väl redan i flera år. Det bästa är att uppvärmningen nuförtiden sköter sig själv, den orsakar inget besvär eller övervakande.”

– Pablo Gröndahl, Sjundeå

”Fulla poäng åt Max’s för installationen av värmepumpen! På två dagar tog de ut den gamla brännaren och installerade en värmepump i stället, i ett utmanande litet utrymme, samt borrade brunnarna och färdigställde allt annat. Jag rekommenderar dem gärna för också för andra.”

– Kim Nyström, Hangö

”Uppvärmningen i vårt egnahemshus i Karis ordnades med en dubbelpanna, dvs. med olja och ved. Jag begärde offerter från två lokala aktörer, men Max’s utmärkte sig genast till sin fördel genom sin expertis. Det var ett bra val! Demonteringen av den gamla pannan och installationen av jordvärmen förlöpte mycket snabbt och effektivt. Jag har med nöje rekommenderat Max’s åt mina bekanta.”

– Erkki Utunen, Raseborg

lapset

Brunnsborrning

”Till vår stuga i Karislojo behövde vi få en brunn, eftersom vattnet i det närliggande träsket inte var drickbart. Jag begärde kostnadsförslag från flera aktörer och vi bestämde oss för Max’s, eftersom det är ett lokalt företag och priset var det rätta. Vi är nöjda: brunnen borrades precis där vi ville ha den, man hittade vatten, och tidschemat höll. Nu har vi redan i ett par års tid kunnat dricka vatten från vår egen brunn.”

– Allan Niemelä, Raseborg

”När vi skulle skaffa brunn till sommarbostaden i Lojo, visade sig Max’s långa erfarenhet och expertis vara övertygande, och jag är inte besviken med mitt val. Det överenskomna tidsschemat höll exakt, och borrarna kunde ta sig fram med millimeternoggrannhet med sina stora bilar i den svåra terrängen. Det var fantastiskt att följa hur proffsen jobbade – jag är mycket nöjd!”

– Jarmo Lehtinen, Tammerfors

”Vi valde Max’s Energy till brunnsborrare på vår stuga, eftersom betjäningen var snabb och vänlig redan när vi begärde kostnadsförslag. Vi var också nöjda med själva jobbet, eftersom planerna höll och arbetena utfördes i enlighet med tidsschemat. Jag rekommenderar dem också åt andra!”

– Johanna Jauhiainen, Vichtis

”I Raseborgs skärgård har vi har en liten stuga som är byggd i slutet av 80-talet. Vi ville ha egen brunn till vår stuga och vi valde Max’s Energy, eftersom de har erfarenhet och utrustning för borrning i skärgården. Vi fick brunnen till och med förvånansvärt snabbt och allt förlöpte utmärkt. Jag har rekommenderat dem också för grannarna.”

– Heikki Lehtinen, Helsingfors

Större projekt? Ja, vi har genomfört en hel del sådana projekt.
Lista över genomförda objekt:

Skola, Karjaa

VP-effekt:
Energibrunnar: 35 st

Högskola, Lojo

VP-effekt: 168 kW
Energibrunnar: 17 st

Bostad Ab Hangö

VP-effekt: 70 kW
Energibrunnar: 7 st

Bostad Ab Hangö

VP-effekt: 84 kW
Energibrunnar: 7 st

Bostad Ab Kimitoön

VP-effekt: 126 kW
Energibrunnar: 15 st

Valio Meijerimuseo, Saukkola

VP-effekt: 26 kW
Energibrunnar: 3 st

Daghem, Ekenäs

VP-effekt: 61 kW
Energibrunnar: 6 st

Bostad Ab Hangö

VP-effekt: 82 kW
Energibrunnar: 9 st

Karislojo kyrka

VP-effekt: 90 kW
Energibrunnar: 3200 m (sjökollektor)