fbpx

Referenssit

 

Meidät tunnetaan ammattitaidon ja pitävien aikataulujen lisäksi erinomaisesta asiakaspalvelusta. Lue lisää, mitä asiakkaat meistä ovat sanoneet:

 

Maalämpö-kokemuksia

“Olemme vaihtaneet kahden talon lämmityksen maalämpöön. Molemmilla kerroilla kaikki meni nappiin, työ oli siistiä, tehdyt ratkaisut erinomaisia ja yhteydenpito sujuvaa. Etenkin sähkölämmitykseen verrattuna säästöä tulee huomattavasti.”

– Kari Kanerva, Veikkola

“Pohdimme asiaa monta vuotta, ja onneksi vaihdoimme öljylämmityksen maalämpöön. Max’sin palvelu oli loistavaa ja kaikki meni niin kuin piti. Nyt maalämmön kanssa elämä on huoletonta – ja lämmityskulut tippuneet merkittävästi.”

– Mika Mustonen, Kirkkonummi

“Olemme erittäin tyytyväisiä sekä Max’s Energyn asennuspalveluun että maalämpöön, joka on toiminut hyvin jo vuosia. Mikä parasta, lämmitys hoitaa nykyään itse itsensä, siitä ei ole mitään vaivaa eikä vahtimista.”

– Pablo Gröndahl, Siuntio

“Täydet pisteet Max’sille lämpöpumpun asennuksesta! Kahdessa päivässä saivat vanhan polttimon pois ja uuden tilalle, haastavaan pieneen tilaan, sekä kaivot porattua ja kaiken muuten valmiiksi. Suosittelen mielelläni muillekin.”

– Kim Nyström, Hanko

”Meidän Karjaalla sijaitsevan omakotitalon lämmitys hoitui kaksoiskattilalla, eli öljyllä ja puilla. Pyysin kahdelta paikalliselta toimijalta tarjoukset, mutta Max’s erottui heti edukseen asiantuntemuksellaan. Se oli hyvä valinta! Vanhan kattilan purku ja maalämmön asennus sujui erittäin nopeasti ja siististi. Olen ilolla suositellut Maxs’ia tutuilleni.”

– Erkki Utunen, Raasepori

”Aloimme vuonna 2022 rakentaa unelmiemme ekotaloa Villa Sukkaa Inkoon Degerbyhyn. Pohdimme olkieristeiseen taloon lämmitysmuodoksi ilmavesilämpöä ja otimme yhteyttä Max’s Energyyn. Myyjä ehdotti maalämpöä ja teki tarjouksen. Yllättäen hintaero ei ollutkaan niin iso kuin jotkut olivat väittäneet. Max’sin lämpökaivotyöt, lattialämmityksen asennus ja kaikki muukin sujui loistavasti. Voimme suositella!”

– Jukka Harmainen ja Christel Abborre, Inkoo

”Meillä on Espoossa yli 50-vuotias, noin 250 neliön tiilitalo ja olimme jo useamman vuoden harkinneet öljylämmityksen vaihtoa johonkin edullisempaan ja ympäristöystävällisempään lämmitysmuotoon. Yhdessä vaiheessa pohdin pellettejä, mutta siihen liittyy liikaa kaikenlaisia ylläpitoon liittyviä hommia. Päädyimme lopulta ilmavesilämpöön sen helppouden takia – ei tarvinnut porata mitään. Valitsimme ilmavesilämmön toimittajaksi Max’s Energyn, koska se oli tuttu ja luotettava firma. Asennus tammikuussa 2023 sujuikin sulavasti ja kaikki on toiminut moitteetta. Lämmityskulut putosivat puolella, joten nyt harmittaa lähinnä, miksi emme vaihtaneet jo aiemmin!”

– Esa Taponen, Espoo

Vesikaivo-kokemuksia

”Tarvitsimme Karjalohjalla sijaitsevalle mökille kaivon, sillä läheisen lammen vesi ei ollut juomakelpoista. Pyysin hinta-arviota useilta toimijoilta ja päädyimme Max’s Energyyn, koska se on paikallinen yritys ja hintakin oli kohdallaan. Olemme tyytyväisiä: kaivo porattiin siihen mihin halusimmekin, vettä löytyi, aikataulussa pysyttiin. Nyt olemme jo pari vuotta saaneet juoda oman kaivon vettä.”

– Allan Niemelä, Raasepori

”Kun olimme hankkimassa Lohjalla sijaitsevalle kesäasunnolle kaivoa, jo tarjousvaiheessa Maxs’in pitkä kokemus ja asiantuntemus vakuuttivat, enkä pettynyt valintaan. Sovittu aikataulu piti paikkansa tunnilleen, ja poraajat pääsivät millintarkasti isoilla autoilla perille vaikeassa maastossa. Oli upeaa katsoa ammattilaisten työskentelyä – olen oikein tyytyväinen!”

– Jarmo Lehtinen, Tampere

”Valitsimme mökkimme kaivonporaajaksi Max’s Energyn, koska jo hinta-arviota pyydettäessä palvelu oli ystävällistä ja nopeaa. Myös itse työhön olimme tyytyväisiä, sillä suunnitelmat pitivät ja työt tehtiin aikataulun mukaisesti. Voin suositella muillekin!”

– Johanna Jauhiainen, Vihti

“Meillä on 80-luvun lopussa rakennettu pieni mökki Raaseporin saaristossa. Halusimme mökille oman kaivon ja valitsimme Max’s Energyn, koska heiltä löytyy kokemusta ja kalustoa saaristoporauksiin. Saimme kaivon jopa yllättävän nopeasti ja kaikki sujui loistavasti. Olen suositellut myös naapureille.”

– Heikki Lehtinen, Helsinki

Isommat hankkeet?

Kyllä, niitäkin olemme hoitaneet paljon. Lista toteutetuista kohteista:

Koulu, Karjaa

LP-teho:
Energiakaivot: 35 kpl

Opisto, Lohja

LP-teho: 168kW
Energiakaivot: 17 kpl

AsOy Hanko

LP-teho: 70Kw
Energiakaivot: 7 kpl

AsOy Hanko

LP-teho: 84kW
Energiakaivot: 7 kpl

Asoy Kemiönsaari

LP-teho: 126kW
Energiakaivot: 15 kpl

Valio Meijerimuseo, Saukkola

LP-teho: 26kW
Energiakaivot: 3 kpl

Päiväkoti, Tammisaari

LP-teho: 61kW
Energiakaivot: 6 kpl

AsOy Hanko

LP-teho: 82kW
Energiakaivot: 9 kpl

Karjalohjan kirkko

LP-teho: 90kW
Energiakaivot: 3200 m (lämmönkeruu vesistöstä)