fbpx
Max's kaivonporaus logo

Välitämme ihmisistä

 

Teemme jatkuvasti palveluidemme laadun ja turvallisuuden eteen arkisia asioita.

Laadukas lopputulos ja tyytyväiset asiakkaat ovat tärkeimmät tavoitteemme.

Työllistämme lähialueillamme urakoiden määrän mukaisesti noin 10–20 ammattilaista vuosittain. He ovat myyjiä ja asentajia, joista osa työskentelee yhtiömme palkkalistoilla ja osa aliurakoitsijoiden palveluksessa.

iloinen mies

Asiakastyytyväisyys

 

Meillä on mittava määrä asiakaskohtaamisten ja kokemuksen kautta syntynyttä tietoa asiakkaidemme tarpeista ja toiveista. Teemme paljon kotikäyntejä, joiden avulla varmistamme, että asiakas saa sen mitä on tilannut.

Teemme tiivistä yhteistyötä konsultti- ja isännöintitoimistojen sekä palvelumyyjien (yritykset, taloyhtiöt ja yksityisasiakkaat) kanssa.

Myyjämme toimivat yhteyshenkilöinämme asiakkaan suuntaan – sitä kautta saamme jatkuvasti palautetta asiakkailtamme.

Digitaalisena vuorovaikutuskanavamme yksityisasiakkaiden suuntaan toimii Facebook.

Työturvallisuus

 

Työsuhteen laadusta riippumatta Max’s Energy on vastuussa urakoissaan työskentelevien henkilöiden työturvallisuudesta ja työn sujuvuudesta. Työturvallisuus huomioidaan aina työmaillamme, ja kehitämme parhaillaan entistä systemaattisempaa ohjausta ja seurantaa työturvallisuutemme edistämiseksi.

Asbestikartoitusten, -purun ja asbestin hävittämisen suhteen toimimme toimialakohtaisten ohjeiden mukaan ja teetämme asbestityöt niihin erikoistuneella kumppanillamme.

mies, putkia, putket, työturvallisuus

Henkilöstön hyvinvointi

Tällä hetkellä meillä ei käytössä ole yhteisesti sovittuja, kaikille sujuvia tapoja tukea henkilöstön hyvinvointia. Perustimme keväällä 2023 henkilöstöstämme koostuvan työryhmän ideoimaan ja kehittämään ehdotuksia työhyvinvoinnin kehittämiseksi yrityksessämme. Tällä tavoin voimme tarjota henkilöstöllemme myös osallistumisen mahdollisuuksia.

Meille on olennaisen tärkeää huolehtia henkilöstömme osaamisesta ja ammattiaidon kehittymisestä. Meillä ei ole tällä hetkellä mahdollisuuksia tarjota henkilöstöllemme erillisiä alan koulutuksia systemaattisesti, mutta osana työhyvinvoinnin työryhmää ratkaisuja myös säännöllisen koulutustarjonnan edistämiseksi mietitään yhdessä henkilöstön kanssa. Uudet työntekijät me koulutamme ja perehdytämme toimintamalleihin itse.

Jatkossa haluamme kehittää etenkin työnantajakuvaamme ja -viestintäämme, sillä ammattitaitoisen henkilökunnan rekrytointi on toimialallamme valtakunnallisesti haasteellista.

Tutkimus ja kehitys

 

Vaikutamme alan kehitys- ja tutkimusorganisaatioissa sekä poraus- että lämpöpumppupuolella. Olemme olleet mukana myös erilaisissa kansainvälisissä projekteissa.

Oma kehitystoimintamme on pienimuotoista. Keväällä 2023 aloitimme lämpöpumppujen etävalvontajärjestelmän kehittämisen. Sen avulla pystymme tulevaisuudessa toivottavasti tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampaa, turvallisempaa ja ympäristöystävällisempää palvelua.

tietokone, kädet, tutkimus
jalkapallo, tukemme yhteisölle

Tukemme lähiyhteisölle

 

Tuemme Tammisaaren jalkapalloseuraa, paikallista käsipalloseuraa sekä satunnaisemmin myös muita paikallisia urheiluseuroja.

Tavoitteenamme on tulevaisuudessa tehdä yhteistyötä paikallisten ja valtakunnallisten toimijoiden kanssa Itämeren suojelemiseksi esimerkiksi satamia puhdistamalla. Näin meillä on mahdollisuus tukea myös paikallisten nuorten sukellusharrastusta.

Aliurakoitsijoinamme toimii noin 5–10 asiantuntevaa yritystä ympäri laajaa toiminta-aluettamme. Yksi vastuullisen hankintamme tärkeistä käytännöistä on se, että emme kilpailuta aliurakoitsijoitamme. Yhteistyössä toimitusvarmuus ja laatu ratkaisevat – kun löydämme hyvän aliurakoitsijan, luotamme kumppaniimme ja sitoudumme yhteistyöhön.