fbpx

Olemme toimittaneet maalämpöä sadoille asiakkaille eri puolilla Uuttamaata. Meille on tärkeää olla luotettava, nopea ja perusteellinen hankkeen jokaisessa vaiheessa.

Lue kolmen tyytyväisen asiakkaan kokemukset:

Maalämpö asiakkaat tyytyväisiä

Mika ja Sanna Mustonen ovat nauttineet elämästä huolettoman maalämmön kanssa ja aikovat hankkia myös maajäähdytyksen.

 

Onneksi vaihdettiin öljylämmitys huolettomaan maalämpöön

Kirkkonummen Kantvikissa Mika ja Sanna Mustosen perhe puntaroi pitkään 250-neliöisen talonsa lämmitysremonttia. 70-luvun alussa rakennetun omakotitalon öljylämmitys vaati 1500 litran säiliön täyttämisen noin 10 kuukauden välein, ja öljypoltintakin piti huoltaa.

Monet sukulaiset ja naapurit olivat jo vaihtaneet maalämpöön, ja Mustoset kuulostelivat, miten muilla vaihto oli onnistunut.

– Olisi kannattanut vaihtaa aiemmin, sillä olemme olleet todella tyytyväisiä, Mika Mustonen sanoo.

Max’s Energy hoiti lämpökaivon porauksen ja lämpöpumpun asennuksen keväällä 2020. Max’sin asennuspalvelu tuntui Mustosista hyvin luotettavalta, sillä kaivon syvyyden ja pumpun mallin suhteen tehtiin useita eri laskelmia, jotta varmasti löydetään paras.

– Meidät vakuutti, että suunnitelmat tehtiin niin perusteellisesti. Lisäksi aikataulu piti täsmälleen sekä porauksen että asennuksen kanssa. Olimme vain yhden yön ilman vettä, Mustonen kertoo.

Nyt Mustosten lämmityskulut ovat romahtaneet, kun lämmitysöljyä ei enää tarvitse tilata. Lisäksi maalämpö on huoleton ratkaisu.

– Suosittelemme Max’sia ja maalämpöä mielellämme muillekin. Ja aiomme itse asiassa seuraavaksi lisätä myös maajäähdytyksen, jotta kesäkuumalla kotimme ei lämpene liikaa.

***

Asennuksen nopeus yllätti positiivisesti

Kim Nyströmin ja hänen veljensä omistama kaunis, vuonna 1881 rakennettu pitsihuvila Hangossa kaipasi lämmitysjärjestelmäremonttia, sillä öljylämmitys oli liian kallis.

– Halusimme maalämmön, sillä pidemmällä aikavälillä se on kannattava investointi verrattuna öljylämmitykseen. Modernimpaa ja huomattavasti huolettomampaa, Nyström perustelee.

Suositusten kautta maalämmön toteuttajaksi valittiin Max’s Energy, ja etenkin asennuksen nopeus yllätti positiivisesti.

– Siitä täydet pisteet! Kahdessa päivässä saatiin vanha polttimo pois ja uusi tilalle, haastavaan pieneen tilaan, sekä kaivot porattua ja kaikki muutenkin valmiiksi, Nyström kuvaa.

– Lämpöpumpun säätöjen kanssa tuli ongelmia ja niiden selvittäminen kesti, mutta siitä huolimatta suosittelen mielelläni Maxsin sujuvaa ja nopeaa maalämpöasennusta muillekin.

***

Maalämpö asiakaskokemus

Siuntiolaiset Pablo ja Maria Gröndahl vaihtoivat hakelämmityksen maalämpöön jo vuosia sitten – kaikki on toiminut loistavasti.

 

Hakelämmitys vaihtui maalämpöön – onpa lämmitys nyt helppoa!

Kun Pablo ja Maria Gröndahl hankkivat 1800-luvulla rakennetun hirsitalonsa Siuntiosta 1990-luvun lopulla, talossa oli hakelämmitys. Erillisessä rakennuksessa sijaitsevan hakepolttimen hakesäiliö piti talviaikaan täyttää kerran päivässä, joten perhe alkoi kaivata helpompaa ratkaisua.

Vuonna 2017 Max’s Energy hoiti energiajärjestelmän vaihdon avaimet käteen -menetelmällä, eli vei vanhan pannun pois ja asensi maalämpöjärjestelmän tilalle.

– Olemme erittäin tyytyväisiä sekä asennuspalveluun että maalämpöön. Hyvin on lämpöpumppu myös toiminut nämä vuodet, kertoo Pablo Gröndahl.

– Mikä parasta, lämmitys hoitaa nykyään itse itsensä, siitä ei ole mitään vaivaa eikä vahtimista.

Nyt maalämmöllä lämpenee sekä perheen noin 160-neliöinen koti että samalla tontilla sijaitseva toinenkin talo. Ison kokonaisuuden järkevin ja ekologisin lämmitysmuoto on maalämpö.

 

Ota yhteyttä ja pyydä maksuton kartoitus maalämmön sopivuudesta!