fbpx

Max’s Energy rekrytoi!

Kevät etenee kovaa vauhtia ja kaivonporauksille on kysyntää. Niinpä meillä on tällä hetkellä tarvetta yhdelle reippaalle työntekijälle, eli kaivonporaajalle. Työn toimipaikka on Raasepori mutta porarin työ on liikkuvaa ja tapahtuu Uudenmaan alueella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Kaivonporaaja

Kaivonporaajan työssä porataan sekä energia- että vesikaivoja ja poraus tehdään koneilla. Työtä tehdään pääosin ulkona säällä kuin säällä, sateessa ja auringossa.

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta kaivonporauksesta vaan opastamme sinut työhön. Toivomme hakijalta kuitenkin hyvää asennetta sekä valmiuksia tehdä fyysistä, käytännönläheistä työtä.

Toivomme, että sinulla on C-ajokortti eli voit ajaa kuorma-autoa. Hyvistä kommunikointitaidoista on hyötyä, sillä kaivonporaaja on tekemisissä myös asiakkaiden kanssa. Työssä käytetään sekä suomea että ruotsia.

Tarjoamme tekemisen meininkiä ja mukavia työkavereita. Voit myös tulla ensin tutustumaan työarkeen ennen päätöstä.

Kaivonporaajan työstä kertoo lisää Ronny Österlund, 0400 153 076.

Huom! Sinun ei tarvitse lähettää kirjallista hakemusta vaan voit olla suoraan puhelimitse yhteydessä ja tulla tutustumaan.