Max’s Energy rekryterar!

Vår verksamhet växer och vi söker för närvarande två nya arbetstagare. Båda kommer att ha Raseborg som stationeringsort, men arbetet är rörligt och utförs runtom i Nyland. Befattningarna fylls genast då vi hittar en lämplig person, alltså agera snabbt.

Brunnsborrare

Vi söker en lämplig person att arbeta som brunnsborrare. Arbetet innebär borrning av både energi- och vattenbrunnar med maskinell utrustning. Arbetet utförs huvudsakligen ute i ur och skur.

Vi kräver ingen tidigare erfarenhet av brunnsborrning, utan vi ger utbildning för arbetet. Vi önskar att den sökande har en positiv attityd och färdigheter att utföra fysiskt, praktiskt arbete.

Vi önskar att du har C-körkort, dvs. du har rätt att köra lastbil. God kommunikationsförmåga är till fördel, eftersom brunnsborraren också är i kontakt med kunderna. I arbetet används både finska och svenska.

Vi erbjuder känslan av att uträtta någonting samt trevliga medarbetare. Du kan också först komma och bekanta dig med arbetsvardagen innan du bestämmer dig.

Mer information om arbetet som brunnsborrare ger Ronny Österlund, 0400 153 076.

Pumpinstallatör

Vi anställer så fort som möjligt också en pumpinstallatör. Av pumpinstallatören önskar vi tidigare erfarenhet av elbranschen. Allmän teknisk förståelse är också till fördel.

Arbetet innebär installation av olika vattenpumpar samt jordvärme- och luftvattenvärmepumpar. Tidigare erfarenhet av pumpinstallationer krävs inte, eftersom vi ger utbildning för arbetet.

Arbetet utförs både inomhus och utomhus runtom i Nyland. Vi önskar att den sökande har en positiv attityd och färdigheter att utföra fysiskt, praktiskt arbete. I arbetet träffar man kunderna i deras hem, dvs. normal kommunikationsförmåga krävs. Vi använder både finska och svenska i arbetet.

Vi erbjuder känslan av att uträtta någonting samt trevliga medarbetare. Du kan också först komma och bekanta dig med arbetsvardagen innan du bestämmer dig.

Mer information om arbetet som pumpinstallatör ger Mikael Selenius, 0400 887 217.

Obs! Du behöver inte skicka skriftlig arbetsansökan, utan kontakta oss direkt per telefon och kom och besöka oss.