Max’s Energy rekrytoi!

Toimintamme kasvaa, joten etsimme tällä hetkellä kahta uutta työntekijää. Molempien toimipaikka on Raasepori mutta työ on liikkuvaa ja tapahtuu Uudenmaan alueella. Tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löytyessä, joten toimithan nopeasti.

Kaivonporaaja

Etsimme sopivaa henkilöä kaivonporaajan työhön. Työssä porataan koneita käyttäen sekä energia- että vesikaivoja. Työtä tehdään pääosin ulkona säällä kuin säällä.

Emme vaadi aikaisempaa kokemusta kaivonporauksesta vaan opastamme työhön. Toivomme hakijalta kuitenkin hyvää asennetta sekä valmiuksia tehdä fyysistä, käytännönläheistä työtä.

Toivomme, että sinulla on C-ajokortti eli voit ajaa kuorma-autoa. Hyvistä kommunikointitaidoista on hyötyä, sillä kaivonporaaja on tekemisissä myös asiakkaiden kanssa. Työssä käytetään sekä suomea että ruotsia.

Tarjoamme tekemisen meininkiä ja mukavia työkavereita. Voit myös tulla ensin tutustumaan työarkeen ennen päätöstä.

Kaivonporaajan työstä kertoo lisää Ronny Österlund, 0400 153 076.

Pumppuasentaja

Palkkaamme mahdollisimman pian myös pumppuasentajan. Pumppuasentajalta toivomme aikaisempaa kokemusta sähköalasta. Myös yleisestä teknisestä ymmärryksestä on hyötyä.

Työssä asennetaan erilaisia vesipumppuja sekä maalämpö- ja ilmavesilämpöpumppuja. Työssä ei tarvita aiempaa kokemusta pumppuasentamisesta, sillä opastamme siihen.

Työtä tehdään sekä sisällä että ulkona eri puolella Uuttamaata. Toivomme hakijalta hyvää asennetta sekä valmiuksia tehdä fyysistä, käytännönläheistä työtä. Työssä kohdataan asiakkaita heidän kotonaan, joten normaalit kommunikointitaidot vaaditaan. Toimimme sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tarjoamme tekemisen meininkiä ja mukavia työkavereita. Voit myös tulla ensin tutustumaan työarkeen ennen päätöstä.

Pumppuasentajan työstä kertoo lisää Mikael Selenius, 0400 887 217.

Huom! Sinun ei tarvitse lähettää kirjallista työhakemusta vaan ota suoraan yhteyttä puhelimitse ja tule käymään.