fbpx

Myyntitiimimme on saanut tänä vuonna uuden vahvistuksen, kun tekninen asiantuntija Jukka Saarinen liittyi mukaan.

Karjaalla asuva Saarinen onkin pitkän linjan lämpöpumppuasiantuntija. Hän valmistui vuonna 1994 LVI-insinööriksi ja on siitä saakka ollut työelämässä eri yrityksissä.

”Minulla oli oma lämmitysalan firma, joka perustettiin vuonna 1995 ja työllisti parhaimmillaan 8 henkilöä itseni lisäksi. Silloin 90-luvulla maalämpö oli ihan uutta ja sen parissa toimi vain kourallinen yrityksiä”, Saarinen kertoo.

Yrittäjänä Saarinen viihtyi 13 vuotta ja on sen taipaleen jälkeen työskennellyt eri yrityksissä, useimmiten lämpöpumppujen parissa. Saarisen työuraan mahtuu myös LVI-alaa ja erilaista projektijohtamista.

Vankka tekninen asiantuntemus

Meidän myyntitiimissä Jukka Saarinen vastaa isompien kohteiden maalämpöjärjestelmistä. Hän myös toimii teknisenä asiantuntijana koko Max’sin porukalle – missä vain kokemusta ja tietoa tarvitaan.

Saarinen sanoo itsekin, että kertyneen asiantuntemuksen hyödyntäminen töissä on parasta.

”Teen myös vaativampia tarjouslaskelmia ja neuvon erikoisempien kohteiden ratkaisuissa.”

Vahvuuksikseen Saarinen mainitsee pitkän kokemuksen lisäksi kiireen ja hektisyyden sietokyvyn. Sekin on kenties pitkän kokemuksen tulos, että rakennusalaan liittyvään stressiin on tottunut.

”Näissä hommissa täytyy huomioida lait ja säädökset, aikataulut ja budjetit, siitä syntyy hektisyyttä. Eikä tällä alalla voi jämähtää paikalleenkaan, sillä tekniikka, automaatio, etäohjausjärjestelmät kehittyvät ja sen kehityksen perässä pitää pysyä.”

Max’s Energy on saavuttanut hyvän maineen

Myös Max’s Energyn vahvuus on pitkä kokemus – 40 vuotta kaivonporausta – ja Max’sin porukkaan Saarinen on solahtanut mukavasti.

”Sen olen tässä kevään aikana huomannut, että Max’s on Länsi-Uudenmaan alueella hyvin tunnettu ja hyvämaineinen yritys. Max’s Energy on vuosien aikana saavuttanut luotettavan tekijän maineen ja siltä pohjalta on kyllä hyvä tehdä myyntityötä.”

Vapaa-ajalla Saarinen puuhastelee mieluiten mökillään Tammisaaren saaristossa.

”Mökillä tulee kaikenlaista hyötyliikuntaa, puiden kaatoa, risusavottaa, halonhakkuuta… Rentoudun myös valokuvauksen ja kalastuksen parissa.”

Ota yhteyttä:

jukka.saarinen@maxs.fi
puh. 050 466 4282

Huom! Yhteydenotot vain suomeksi.