fbpx
Nainen juo mukista
Max's kaivonporaus logo

Maalämpö Kirkkonummi

Asutko, rakennatko tai omistatko rakennuksen Kirkkonummella ja harkitset maalämpöä kiinteistöösi? Hienoa! Maalämpö on nykyaikainen, ekologinen ratkaisu kodin tai vapaa-ajanasunnon lämmitykseen.

Teemme maalämmön asennuksia sekä omakotitaloihin että kerrostaloyhtiöille ja vapaa-ajanasuntoihin. Paras säästö maalämmöstä tulee, kun rakennuksen koko on yli 100 neliötä, mutta pienempiinkin rakennuksiin maalämpö kannattaa, sillä energiakustannukset nousevat koko ajan.

Valitse asentaja läheltä – toimistomme on Raaseporissa ja työskentelemme Länsi-Uudenmaan alueella!

 

”Pohdimme asiaa monta vuotta, ja onneksi vaihdoimme öljylämmityksen maalämpöön. Max’sin palvelu oli loistavaa ja kaikki meni niin kuin piti. Nyt maalämmön kanssa elämä on huoletonta – ja lämmityskulut tippuneet merkittävästi.”

– Mika Mustonen, Kirkkonummi

Millainen lupa maalämpöön tarvitaan kunnassa Kirkkonummi?

Kirkkonummella toimenpidelupa lämpö- eli energiakaivolle haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Tutustu toimenpideluvan hakemisen ohjeisiin: https://www.kirkkonummi.fi/ohje-maalampokaivon-toimenpideluvan-hakijalle

Näin lupaprosessi menee:

  1. Tee maalämmön toimenpidehakemus Lupapiste-palvelussa.
  2. Tarvitset liitteeksi: todistus hallinnasta (esim. kauppakirja), asemapiirros tai kartta lämpökaivon sijainnista.
  3. Huolehdi, että naapureilta on tarvittaessa maalämpökaivolle kirjallinen lupa (jos lämpökaivo sijoittuu alle 7,5 metrin etäisyyteen naapuritontin rajasta).
  4. Poraamisen jälkeen pyydä sijaintikatselmus Kirkkonummen tontti- ja paikkatietopalveluiden kartoittajalta ennen lämpökaivon porareiän peittämistä.
  5. Toimita Kirkkonummen rakennusvalvontaan maalämpökaivon porauspöytäkirja.

Noudatamme ympäristöministeriön säädöksiä ja ohjeita lämpökaivon asennuksesta.

Voit kiinteistönomistajana hakea toimenpidelupaa itse tai me Max’s Energyllä voimme hoitaa lupa-asiat puolestasi valtakirjalla!

käsi ja paperi
Pieni talo

Oletko vaihtamassa öljylämmitystä maalämpöön?

Muista erilaiset tuet!

Jos olet pientalon omistaja, muistathan myös, että ympäristöministeriö on myöntänyt tukea, kun vaihdat öljylämmityksestä maalämpöön. Energia-avustus on 4000 euroa yhtä maalämpöhanketta kohden.

Ekologisuuteen kannustava tuki on saatavilla enää rajoitetun ajan. Kannattaa tarttua toimeen heti. Ajantasaista tietoa tuen riittävyydestä on saatavilla Ely-keskuksen sivuilla.

Energia-avustuksen sijaan voit saada myös kotitalousvähennystä, joka voi myös olla merkittävä apu. Kotitalousvähennys on öljylämmityksestä luopujalle 3500 euroa per henkilö.

Me autamme näissä avustusasioissa mielellämme.

Miksi valita Max’s Energy?

  • Meillä on 30 vuoden kokemus lämpöpumppuasennuksista.
  • Saat vaivattomasti kokonaistoteutuksen yhdestä firmasta.
  • Palvelumme on luotettu ja kehuttu. Tutustu asiakkaiden kokemuksiin maalämmöstä!
  • Tarjoamme 5 vuoden tehdastakuun päälle lisäturvaa, yhteensä jopa 18 vuotta!
  • Olemme paikallinen, länsiuusimaalainen toimija.

Ota yhteyttä suoraan Kirkkonummen myyjäämme:

Krister Illman
Puh. 0440 979 310
krister.illman@maxs.fi

1

Maalämpö on ekologista

2

Maalämpö tuo säästöjä

3

Maalämpö nostaa
rakennuksen arvoa

4

Valitse paikallinen toimija
– 30 vuoden kokemuksella     

5

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä maalämmöstä

Mitä maalämpö on?

Maalämpö on kallioperään varastoitunutta aurinkoenergiaa. Maalämpöjärjestelmä ottaa tämän aurinkoenergian talteen ja hyödyntää sen talon lämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen. Lisäksi lämpökaivo on viileävarasto, jota voidaan hyödyntää rakennuksen viilentämiseen lähes ilman kuluja.

Kirkkonummi on pääosin hyvin maalämmölle soveltuvaa aluetta.

Onko maalämpö ympäristöystävällistä?

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa eli se on ekologisempaa kuin esimerkiksi öljylämmitys. Maalämpöpumppu käyttää itse yhden yksikön energiaa ja tuottaa kolme yksikköä.

Kuinka paljon maalämpö maksaa?

Teemme aina tarjouksen vasta käytyämme paikan päällä suunnittelemassa maalämmön toteutusta juuri teille. Yleensä maalämmön asennus kuitenkin maksaa kokonaisuudessaan alkaen 15 000 euroa. Pyydä tarjous!

Kuinka paljon maalämpö säästää?

Maalämpöön siirtyminen säästää pitkällä aikavälillä huomattavasti. Rakennuksen lämmityskustannukset tippuvat yleensä noin 60 % verrattuna öljylämmitykseen tai kaukolämpöön, ja jopa noin 70 % verrattuna sähkölämmitykseen.

Maalämpö on siis sekä ekologista että huomattavasti edullisempaa kuin vanhat, fossiilista energiaa käyttävät lämmitysmuodot.

Tutustu maalämmön kannattavuuteen Motivan sivuilla!

Lue myös asiakkaidemme kokemuksia maalämmöstä.

Lisää usein kysyttyjä kysymyksiä maalämmöstä täällä.

PS. Kirkkonummi peittyy lumeen tai paahtuu helteellä? Ei haittaa. Poraamme maalämpökaivoja ympäri vuoden, säällä kuin säällä.

Muut palvelut

Max's maalämpö logo
Max's LVI-asennus logo
Max's vesihuolto logo