fbpx
Nainen juo mukista
Max's kaivonporaus logo

Maalämpö Lohja

Asutko tai omistatko rakennuksen Lohjalla ja harkitset maalämpöä vanhan lämmitysjärjestelmän tilalle? Hienoa! Maalämpö on sekä nykyaikainen että ekologinen ratkaisu kodin tai vapaa-ajanasunnon lämmitykseen.

Teemme maalämmön asennuksia sekä omakotitaloihin että kerrostaloyhtiöille ja vapaa-ajanasuntoihin. Paras säästö maalämmöstä tulee, kun rakennuksen koko on yli 100 neliötä, mutta pienempiinkin rakennuksiin maalämpö kannattaa, sillä energiakustannukset nousevat koko ajan ja maalämpö tulee pitkällä aikavälillä edullisemmaksi kuin vaikkapa öljylämmitys.

Valitse asentaja läheltä – työskentelemme Länsi-Uudenmaan alueella!

Teemme toki myös luotettavasti ja vahvalla kokemuksella maalämpöjärjestelmien asennuksia uudisrakennuksiin. Jos talonrakennus Lohjalla tai lähiseudulla on edessä, ota maalämpökumppaniksi Max’s Energy!

Maalämpö on usein paras valinta lämmitysjärjestelmäksi mutta joissakin tilanteissa ilmalämpöpumppu on kotiin tai mökille sopivampi. Meillä asennetaan molempia ja otamme aina huomioon todelliset olosuhteet ja tarpeet. Ota yhteyttä, niin mietitään teille parhaiten sopiva pumppuvalinta!

Myyjämme:

Mathias Linden: puh: 050 470 0005, e-mail: mathias.linden@maxs.fi

Krister Illman: puh: 0440 979 310, e-mail: krister.illman@maxs.fi

Kaikki yhteystiedot

taloja
taloja

Millainen lupa maalämpöön tarvitaan kaupungissa Lohja?

Lohjalla toimenpidelupa lämpö- eli energiakaivolle haetaan sähköisen asiointipalvelun kautta. Tutustu toimenpideluvan hakemisen ohjeisiin: http://kaupunki.lohja.fi/Liitetiedostot/Rakennusvalvonta/maalampo_lohjalla.pdf

Näin lupaprosessi menee:

  1. Tee maalämmön toimenpidehakemus Lupapiste-palvelussa.
  2. Tarvitset liitteeksi: todistus hallinnasta (esim. kauppakirja), asemapiirros tai kartta lämpökaivon sijainnista.
  3. Huolehdi, että naapureilta on tarvittaessa maalämpökaivolle kirjallinen lupa (jos lämpökaivo sijoittuu alle 7,5 metrin etäisyyteen naapuritontin rajasta).
  4. Lohjan kaupunki pyytää tarvittaessa hankkeesta sisäisesti ympäristösuojeluyksikön lausunnon.
  5. Ennen maalämpöjärjestelmän käyttöönottoa toimita Lohjan rakennusvalvontaan porausraportti.

Noudatamme ympäristöministeriön säädöksiä ja ohjeita lämpökaivon asennuksesta.

Lupa-asiat eivät ole vaikeita. Voit kiinteistönomistajana hakea toimenpidelupaa itse tai me Max’s Energyllä voimme hoitaa lupa-asiat puolestasi valtakirjalla!

Oletko vaihtamassa öljylämmitystä maalämpöön?

Muista selvittää mahdolliset tuet!

Jos olet pientalon omistaja, muistathan myös, että ympäristöministeriö on myöntänyt tukea, kun vaihdat öljylämmityksestä maalämpöön. Energia-avustus on 4000 euroa yhtä maalämpöhanketta kohden.

Ekologisuuteen kannustava tuki on ollut saatavilla 2020 alkaen mutta päättymässä. Vielä vuonna 2024 avustuksia kyllä myönnetään mutta kannattaa tarkistaa ajantasainen tilanne Ely-keskuksen sivuilta Öljylämmityksen vaihtajalle.

Energia-avustuksen sijaan voit saada myös kotitalousvähennystä, joka on öljylämmityksestä luopujalle 3 500 euroa per henkilö. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Me autamme näissä tukiasioissa mielellämme. Ota yhteyttä vaikka heti!

taloja

Miksi valita Max’s Energy?

  • Meillä on 30 vuoden kokemus lämpöpumppuasennuksista.
  • Saat vaivattomasti kokonaistoteutuksen yhdestä firmasta.
  • Palvelumme on luotettu ja kehuttu. Lue asiakkaiden kokemuksia Referenssit-sivulta.
  • Tarjoamme 5 vuoden tehdastakuun päälle lisäturvaa, yhteensä jopa 18 vuotta!
  • Olemme paikallinen, länsiuusmaalainen toimija.
1

Maalämpö on ekologista

2

Maalämpö tuo säästöjä

3

Maalämpö nostaa
rakennuksen arvoa

4

Valitse paikallinen toimija
– 30 vuoden kokemuksella     

5

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Usein kysyttyjä kysymyksiä maalämmöstä

Mitä maalämpö on?

Maalämpö on kallioperään varastoitunutta aurinkoenergiaa. Maalämpöjärjestelmä ottaa tämän aurinkoenergian talteen ja hyödyntää sen talon lämmitykseen ja lämpimään käyttöveteen. Lisäksi lämpökaivo on viileävarasto, jota voidaan hyödyntää rakennuksen viilentämiseen lähes ilman kuluja.

Maalämpö Lohjalla on joissakin osissa kaupunkia helposti hyödynnettävissä, mutta myös pohjavesialueita on. Kannattaa selvittää asia!

Onko maalämpö ympäristöystävällistä?

Maalämpö on uusiutuvaa energiaa eli se on ekologisempaa kuin esimerkiksi öljylämmitys. Maalämpöpumppu käyttää itse yhden yksikön energiaa ja tuottaa kolme yksikköä.

Kuinka paljon maalämpö maksaa?

Teemme aina tarjouksen vasta käytyämme paikan päällä suunnittelemassa maalämmön toteutusta juuri teille. Yleensä maalämmön asennus kuitenkin maksaa kokonaisuudessaan alkaen 15 000 euroa.

Kuinka paljon maalämpö säästää?

Maalämpöön siirtyminen säästää pitkällä aikavälillä huomattavasti. Rakennuksen lämmityskustannukset tippuvat yleensä noin 60 % verrattuna öljylämmitykseen tai kaukolämpöön, ja jopa noin 70 % verrattuna sähkölämmitykseen.

Maalämpö on siis sekä ekologista että huomattavasti edullisempaa kuin vanhat, fossiilista energiaa käyttävät lämmitysmuodot.

Tutustu maalämmön kannattavuuteen Motivan sivuilla!

Lue asiakkaidemme kokemuksia maalämmöstä!

PS. Lohja peittyy lumeen tai helle korventaa? Ei haittaa. Poraamme maalämpökaivoja ympäri vuoden – säällä kuin säällä.

Muut palvelut

Max's maalämpö logo
Max's LVI-asennus logo
Max's vesihuolto logo